Provajderi

Sion Net je postao ovlašćeni distributer SNOM proizvoda i rešenja

Sion Net d.o.o. je postao ovlašćeni distributer Nemačke kompanije ‘SNOM‘, vodećeg proizvođača VoIP rešenja, za teritoriju Srbije i Crne Gore.

Proizvodi ove kompanije su nezaobilazan deo svih ozbiljnih VoIP struktura na globalnom tržištu. Fokusirani isključivo ka RnD na polju VoIP tehnologije, ova kompanija je tokom decenije postojanja, postala sinonim za VoIP i probila se u sam vrh svetskih kompanija koje pružaju rešenja i proizvode za prenos glasa preko IP mreže. Vrhunski SNOM telefoni se odlikuju odličnim performansama i brojnim funkcijama koje se mogu prilagoditi svim poslovnim potrebama.

Ekrani u boji, veoma visoke rezolucije sa ‘touch screen’ opcijom, pružaju brojne pogodnosti kao što su jednostavnost upotrebe i povezivanje sa kamerama za video nadzor, između ostalih brojnih funkcija. Sveobuhvatna rešenja omogućavaju besprekornu funkcionalnost VoIP bilo poslovnom bilo privatnom okruženju.

O KOMPANIJ SNOM

Nemačka kompanija ‘SNOM technology AG’ je osnovana 1996. godine. Sa sedištem u Berlinu, ova kopanija razvija i proizvodi rešenja za VoIP (Voice-over-IP) – telefone bazirane na otvorenom standardu za korporativne komunikacije.

SNOM telefoni se mogu koristiti u širokom spektru kompatibilnih IP-PBX rešenja, koje podržavaju SIP protokol (Session Initiation Protocol) i pri čemu pružaju korisnicima nenadmašivu prednost nad standardnim telefonskim i komunikacionim sistemima.

SNOM je svetski prepoznatljiv brend po visokom kvalitetu svojih proizvoda, prilagodljivim i pre svega pristupačnim poslovnim rešenjima. Desetogodišnje iskustvo u VoIP industriji je ono što izdvaja ovu kompaniju od drugih, kao i njihova posvećenost razvoju novih rešenja, proizvoda i najmodernijim standardima u bezbednosti. Proizvodi se mogu koristiti u svim poslovnim okruženjima od malih i srednjih preduzeća pa sve do velikih korporacija.

SNOM – Interoperabilnost-Tehnološka prednost – Inteligentna rešenja VOIP

Inspiraciju za nove funkcije i mogućnosti svojih VoIP proizvoda SNOM tim pronalazi u bezbrojnim kombinacijama kompjuterske i telefonske tehnologije.
Sa velikom prednošću u pogledu pristupačnosti rešenja, SNOM VoIP ispunjava sve zahteve za zamenu klasične telefonije i telekomunikacija VoIP rešenjima.

Potpun prelazak na VoIP tehnologiju u svetskim metropolama se predviđa već u naredne dve godine.

SNOM VoIP telefoni, rešenja i pripadajuće mrežne komponente su višestruko nagrađivani za kvalitet i funkcionalnost. Uz najnovije SNOM 45 Soft PBX rešenje, ova kompanija garantuje potpunu funkcionalnost uz korišćenje jedinstvene mreže.

Visok nivo kvaliteta, funkcionalnost po najnovijim standardima bezbednosti, raznovrsne funkcije radi bolje efikasnosti u telefoniranju su neke od glavnih karakteristika SNOM proizvoda. SNOM je fokusiran ka interoperabilnosti, tehnološkim inovacijama i Vašim zahtevima.
Iskoristite ‘know-how’ naših stručnjaka, raspitajte se o mogućnostima VoIP i kako da maksimalno iskoristite svoju telefoniju. Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije!

Leave a Reply