Provajderi

Trening za EUnet Hosting korisnike: “Uvod u marketing i poslovne komunikacije na Internetu”

Kako da iskoristite sve prednosti Interneta za vaš posao? Koliko je zapravo jednostavna, a koliko može biti rizična komunikacija na Internetu? Na koji način da upotrebite društvene mreže za komunikaciju sa svojim korisnicima? Može li Facebook da vam pomogne da dodatno zaradite?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja vas svakodnevno intrigiraju, saznaćete upravo na ovom treningu.

Internet je idealno mesto da privučemo pažnju na sebe ili svoju firmu, da saznamo sve na jedan klik, da dobijemo nove prijatelje, poslovne kontakte i uspostavimo odnose koji nam mogu biti dragoceni. Kao i u svakodnevnom životu, i na Internetu mnogo faktora utiče na sliku koju neko stvara o vama ili vašoj firmi. Najbolji i najbrži način da neko sazna za vaš rad je putem Interneta, ali pre nego što svoj rad učinite javnim trebadobro razmisliti o ponašanju, interesovanjima i navikama potencijalne publike na Internetu.

Svim korisnicima EUnet Hosting usluga poklanjamo vaučer u vrednosti od 3500,00 din za trening o poslovnoj komunikaciji na Internetu. Cilj treninga je da se putem teorije, praktične primene i primera iz prakse, u osnovi osposobe mali i srednji preduzetnici za uspešno i efikasno korišćenje online i mobilnih komunikacionih alatki, a prvenstveno okrenutih ka potrošačima.

Tokom celodnevnog treninga:

  • Upoznaćete razlike i svrhu dostupnih društvenih mreža
  • Videćete kako se grade i održavaju Facebook fan stranice
  • Saznaćete šta je korporativno blogovanje
  • Naučićete kako da odaberete ciljne grupe online
  • Razumećete potrošački mentalitet i njihovo online ponašanje
  • Upoznaćete se sa osnovnim koracima online strateškog planiranja
Prijavite se za besplatan trening

Leave a Reply