aldzazira
Provajderi

TV kanal Al Jazeera Balkans na SBB mreži u Srbiji

Program Al Jazeera Balkans,  prve  regionalne televizije sa osam sati lokalno proizvedenih vesti,  intervjua, komentara,  analiza i dokumentarnog programa, od 17. aprila dostupan je gledaocima u Srbiji i preko SBB-a u osnovnom digitalnom paketu na poziciji (kanalu) 372. Pored toga, program Al Jazeere Balkans je u Srbiji dostupan i preko Telekom Srbija Open TV mreže na kanalu 528, na mreži IKOM-a na kanalu S34, na mreži KopernikusaAVCOM-a i tridesetak drugih operatera širom Srbije.

aldzazira

Program Al Jazeera Balkans za gledaoce u regionu emituje se na lokalnim jezicima u Srbiji,  Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji, kao i preko satelita za gledaoce u Evropi.

Pored Sarajeva, Al Jazeera ima svoje centre i u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, te dopisnike iz  Podgorice, Ljubljane, Prištine, Brisela i Vašingtona. Kao deo mreže Al Jazeera Media Network na raspolaganju je i preko 70 dopisništava, koje ova globalna mreža ima u svim delovima sveta. Sami gledaoci mogu slati vesti, video snimke i fotografije na mejl:  [email protected].

Iz   Al Jazeera centra u Beogradu izveštavaju: Nebojša Grabež, Ivana Momčilović-Odobašić, Anne Marie Čurčić, Đorđe Kostić, Marko Subotić i Jelena Milutinović  a u centralnom studiju u Sarajevu, uz ostale kolege koje dolaze iz celog regiona, rade i Marko Mrkić, izvršni producent, Marko Pavlović, producent i prezenter, Vladimir Bobetić, dopisnik, Želimir Bojović, producent, Edo Čelebić, zamenik urednika vesti i Stefan Goranović, producent vesti.

Leave a Reply