Provajderi

U EUnetu uz povećanje cena novi ADSL paketi

Zahvaljujući unapređenju telekomunikacione infrastrukture, a usled sve veće potrebe korisnika za razmenom multimedijalnog sadržaja preko Interneta, kompanija EUnet je od 01. februara 2011. godine svim svojim ADSL korisnicima ponudila nove pakete sa znatno većim Internet brzinama. Pored promene brzina i cena mesečne pretplate su za jače pakete niže, dok su za najslabije pakete cene nešto uvećane.

Pravi je trenutak da iskoristite jedinstvenu ponudu za udobno krstarenje Internetom duplo većim brzinama, a platite prve dve pretplate sa 50% popusta. Korišćenjem EUnetADSL-a imaćete brz i stalan pristup Internetu, a Vaša telefonska linija će ostati slobodna za telefoniranje. Za uspešan start, obezbedili smo Vam besplatan setup i opremu potrebnu za povezivanje Vašegračunara na Internet.

Prednost EUnetADSL-a je u tome što pored brzog pristupa Internetu dobijate do 20 besplatnih minuta za telefoniranje sa inostranstvom. Korišćenjem EUnetPhone servisa, telefonirajte sa prijateljima i rodbinom u inostranstvu i do 10 puta jeftinije u odnosu na standardno telefoniranje.

Svi EUnetADSL korisnici imaju mogućnost korišćenja IPTV-televizije nove generacije, mesec dana potpuno besplatno. IPTV televizija ima trenutno najveći izbor domaćih I stranih kanala uz mogućnost korišćenja HD usluge koja će vam pružiti vrhunsko uživanje u gledanju televizije uz kristalno čistu sliku.

Leave a Reply