Provajderi

Usluga video nadzora u Prokuplju

Na Dan gradske slave opštine Prokuplje predsednik opštine Milan Arsović potpisao je ugovor sa Telekomom Srbija i kompanijom Vucomm o uvođenju video nadzora u gradu.
Usluga video nadzor podrazumeva uvođenje sistema za video nadzor saobraćajnica koji će omogućiti efikasniju kontrolu poštovanja saobraćajnih propisa i efikasnije sankcionisanje napravljenih prekršaja. Ovim projektom, koji bi trebalo da poveća bezbednost na ulicama Prokuplja, predviđeno je postavljanje 14 kamera na sedam prioritetnih lokacija, prvenstveno pored škola i u centru grada.
Prokuplje je prvi grad u Srbiji u kome je dogovoreno komercijalno puštanje u rad ovakvog sistema kontrole saobraćaja, i ovaj sistem bi trebalo da ima pozitivan uticaj na saobraćajnu bezbednost, a naročito na saobraćajnu kulturu.
Prilikom potpisivanja ugovora, gospođa Jelena Stojanović, direktor Funkcije marketinga i prodaje Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija je izjavila:
“Veliko mi je zadovoljstvo što danas, u ime Telekoma Srbija, predstavljamo uslugu video nadzor čiji je cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju uz primenu modernih tehnologija. Koncept naše kompanije jeste stalno poboljšanje uslova života za sve naše građane, a prilikom osmišljavanja ove usluge naročitu pažnju smo posvetili pitanju bezbednosti.
Verujem da, kao odgovorno društvo, svi tome treba da težimo. Nadamo se da će se i ostale opštine u Srbiji voditi primerom Prokuplja i učiniti gradove u njihovom domenu sigurnijim okruženjem za njegove stanovnike.”

Leave a Reply