Društvene mreže · Internet

Prva Facebook aplikacija za Agencije za nekretnine

Portal enekretnine.com objavio je pokretanje novog servisa koji agencijama za nekretnine omogućava da svoje oglase prikažu na Facebooku.

Facebook je narastao na preko 500 miliona korisnika i sa Googlom predstavlja najvažniji medij putem kojeg je moguće stupiti u kontakt sa potencijalnim klijentima. Iako većina agenata i agencija već koristi Facebook do sada nisu postojala rešenja koja bi njihovo prisustvo na ovoj društvenoj mreži učinila efikasnim i korisnim.

Aplikacija portala enekretnine.com rešava taj problem tako što agencijsko prisustvo na Facebooku oplemenjuje najboljim oglasima iz njene ponude. Sve što agencija treba da uradi jeste da poveže svoju stranu na Facebooku sa portalom enekretnine.com i da unese oglase.

Na portalu enekretine.com razvoj ovog servisa vide kao prirodan nastavak ranije pokrenute inicijative za promovisanje upotrebe društvenih medija u prometu nekretnina. Za naredni period najavljuju razvoj sličnih servisa kojima je cilj da upotrebom tehnologije i savremenih rešenja unaprede industriju prometa nekretnina.

Leave a Reply