Internet · Provajderi

Prva onlajn 3D Vision zajednica 3DVisionLive.com

NVIDIA je danas objavila novu internet zajednicu posvećenu isključivo 3D sadržajima, koja omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednim, stereoskopskim 3D video materijalima i fotografijama dok koriste desktop ili notebook računare koji podržavaju 3D tehnologiju.

3DVisionLive.com je onlajnzajednica gde korisnici NVIDIA 3D Vision™ tehnologije mogu da razmenjuju i uživaju u širokom spektru 3D sadržaja na svojim računarima. To im omogućava da strimuju 3D filmske trejlere, muzičke spotove i sportske klipove, kao i da postave i gledaju visoko kvalitetne 3D fotografije visoke rezolucije.

Potrošaći, kao i entuzijasti, mogu da koriste 3DVisionLive.com kako bi napravili sopstvene galerije 3D fotografija na internetu, gde mogu da postavljaju i razmenjuju 3D slike visoke rezolucije sa porodicom i prijateljima, ili u okviru 3DVisionLive.com zajednice. Povrh toga, imaće mogućnost da pogledaju i ocene na hiljade fotografija uslikanih od strane profesionalnih fotografa, zaljubljenika u fotografiju idrugih korisnika 3DVisionLive.com platforme. Ovaj sajt ima intuitivni korisnički interfejs i endžine visokih performansi za manadžment fotografija i video materijala podržanih od strane Phereo i Fordela tehnologija.

„Cilj sajta 3DVisionLive.com je stvaranjeonlajn zajednice gde će korisnici moći da koriste najbolje aplikacije i sadržaje za računare koji podržavaju 3D tehnologiju, kao i u anaglif (blue/red) modu. Povrh toga, korisnici sajta 3DVisionLive.com imaju opciju da svoje 3D foto albume učine privatnim ili dostupnim za javnost. Za više informacija posetite sladeći sajt:
www.3dVisionLive.com.

Kompanija NVIDIA će predstaviti 3DVisionLive.com tehnologiju na sajmu CES 2011, od 6. do 9. januara u Las Vegasu (štand broj 31431 – Sabirni centar u Las Vegasu, južna hala 3). Štaviše, kompanija NVIDIA će najaviti i prikazati veliki broj računara koji podržavaju 3D tehnologiju, ekrane i druge uređaje, na CES-u, uključujući i prvi all-in-one računar koji podržava 3D tehnologiju, ASUS All-in-One PC ET2400XVT.

Budući da poseduje full HD (1920 x 1080) multi-touch ekran od 23.6 inča, Blu-ray DVD drajv, unapređenu audio tehnologiju i moćni NVIDIA GeForce® GTX 460M procesor, model ET2400XVT Vam pruža osećaj kao da ste u 3D bioskopu umesto u Vašoj dnevnoj sobi.

Leave a Reply