Internet · Provajderi

Prva online prodaja nakita u Srbiji zlatarske kuće Andrejević

Kompanija Andrejević je prva domaća zlatarska kuća sa tradicijom dugom 60 godina koja započinje online prodaju kvalitetnog i umetnički oblikovanog zlatnog i srebrnog nakita obogaćenog poludragim i dragim kamenjem, kao i satove na svom web sajtu na adresi www.zlatara.net.

Projekat Online prodavnice www.zlatara.net Zlatarske kuće Andrejević nosilac je i prestižnog priznanja E-trgovina AWARD 2008. za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji, koje se dodeljuje u toku Međunarodne konferencije o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina na Paliću ( www.etrgovina.org).

Na događaju «Klikom miša do nakita» koji je organizovan ispred prodajnog objekta u Delta city centru, novinarima i partnerima obratili su se gospodin Kosta Andrejević, vlasnik zlatarske kuće Andrejević, Miloš Nedeljković, direktor Sektora za direktne kanale Banca Intesa, koja omogućava procesiranje kartica Visa i MasterCard i Ivan Jakšić, iz Privredne komore Srbije.

Povodom uvođenja online prodaje gospodin Kosta Andrejević kaže:

Veoma smo ponosni što smo ispunili sve kriterijume i postali prva Zlatarska kuća koja ima pravo online trgovine u našoj zemlji . Zlatarska kuća Andrejević posluje više od 60 godina i proizvodi ekskluzivan nakit sa dragim kamenjem i brilijantima. Od 2001. godine imamo svoj web sajt, skoro smo ga redizajnirali i bazirali na modernom – tehnološkom rešenju koji ima objedinjen sistem ažuriranja i upravljanja sadržajima. Za sadašnji izgled sajta zaslužna je kompanija ATHAUS, a za programiranje, razvoj i uvođenje sistema naplate kompanija SPFTMEDIA, dodao je Andrejević. Dosadašnje uspešno poslovanje i briga o kupcima u maloprodaji obavezuje nas da isti odnos imamo i prema kupcima u našem online shop-u.»

Proces kupovine preko interneta na zvaničnoj e-prodavnici www.zlatara.net Zlatare Andrejević izuzetno je pouzdan i siguran a radi sigurnosti i lakoće korišćenja podeljen je u nekoliko jedonostavnih koraka.

Dolaskom na sajt www.zlatara.net opcijom dobijate detaljno uputstvo o samoj kupovini.

Nakit koji se kupi u internet prodavnici predaje se kurirskoj službi koja dostavlja proizvode. Standardni rok za isporuku kupljene robe u celoj Srbiji je 3 dana s tim da se rok može produžiti za jedan dan ukoliko se kupovina obavlja za vreme vikenda. Ukoliko je dostava za teritoriju Beograda sa okolinom rok za isporuku je 2 dana.

Većinu proizvoda možete kupiti putem online prodaje a kolekcije TUTTI FRUTTI, MY FIRST DIAMOND i DISNEY se nalaze u punom sastavu.

TUTTI FRUTTI – U svakom, umetnički izrađenom komadu nakita nalazi se 11 vrsta prirodnog dragog kamenja, brižljivo odabranih tako da pozitivno utiču na osobu koja ga nosi. U Tutti Frutti nakit su ugrađeni: brilijant, rubin, smaragd, safir, ametist, peridot, citrin, plavi topaz, tsavorite, garnet i turmalin.

MY FIRST DIAMOND – idealan poklon za decu je lep nakit. Još ako su u taj nakit ugrađeni brilijanti, poklon dobija na značaju jer će deca od malena naučiti da prepoznaju vredne stvari. Ovakvi pokloni se čuvaju zauvek.

DISNEY – dečiji snovi se pamte zauvek. Nakit za decu sa likovima iz crtanih filmova koje svi volimo. Idealno za rođendanske poklone.

Proizvodi koji nisu označeni u online prodaji prodavaće se nakon zahteva upućenog preko e maila Zlatarskoj kući Andrejević, ili nakon telefonskog poziva i naručivanja.

Kupuje se karticama iz Visa i MasterCard programa. Mehanizam za on-line plaćanje obezbeđuje Banca Intesa. Sigurnosni protokoli Verified by Visa i MasterCard SecureCode koji su implementirani garantuju potpunu bezbednost transakcija objašnjeno i šta se može kupiti. E- commerce servisa Banca Intesa podržava trenutno najviše standarde iz oblasti sigurnosti Internet kupovine – 3D Secure tehnologiju (Verified By VISA, Master Card SecureCode) kojom se štite svi učesnici u online transakcijama.

Banca Intesa je jedina banka na domaćem tržištu koja je uvođenjem e commerce servisa omogućila domaćim trgovcima da svoje proizvode i usluge prodaju putem Interneta.

Leave a Reply