Internet

Prvi put kod nas premijera TV serije na internetu – MISTERIJE HEJVENA

Prvi put kod nas jedna televizijska serija biće premijerno emitovana prvo na internetu, a tek kasnije na televiziji. Radi se o seriji Sci Fi kanala MISTERIJE HEJVENA čija se 1. epizoda nove, druge, sezone emituje premijerno na sajtu www.scifiuniversal.rs u četvrtak, 6. oktobra, nedelju dana pre televizijske premijere na kanalu SciFi.

Zvanična TV premijera MISTERIJE HEJVENA biće 12. oktobra, na kablovskom kanalu Sci Fi u duplom terminu od 21:00, kojoj će od 10:00 pa sve do 21:00 prethoditi celokupna prva sezona serije, za one koji su propustili početak ove interesantne naučnofantastične drame bazirane na romanu “Kolorado Kid”, čuvenog pisca, Stivena Kinga.

Serija prati samouverenog FBI agenta, Odri Parker (Emili Rouz), sa izgubljenom prošlošću, koja stiže u svoj rodni grad Hejven , gradić u državi Mejn, na rutinski zadatak. Uskoro, pokazuje se da je njen instinkt  za rešavanje misterija dobrodošao nakon što otkrije da je, naizgled uspavani gradić, u stvari služio kao mesto u kome se skrivaju ljudi sa natprirodnim talentima.

U drugoj sezoni Odri je primorana ne samo da vodi računa o svim nevoljama Hejvena, nego  i da reši najteži slučaj ikada: tajnu svoje prošlosti i veze sa Hejvenom. Uz pomoć Nejtana (Lukas Brajant), zgodnog policajca obuzetog sopstvenim problemima, i Djuka (Erik Balfor) lokalnog krijumčara i nevoljnog pomoćnika u rešavanju nevolja u Hejvenu, Odri ulazi dublje u poreklo svog identiteta. U gostujućoj ulozi Džejson Prisli (koji je i režiser jedne od epizoda) i Vinesa Antoan prodružuju se  glumačkoj ekipi u drugoj sezoni.

Trejler je dostupan na linku: http://www.scifiuniversal.rs/videos/misterije-hejvena

Misterije Hejvena, ekskluzivna serija SciFi Universal kanala, doživljava drugu sezonu nakon globalnog uspeha. Prva sezona bila je konstantno jedna od najgledanijih na svim većim tržištima a premijera u SAD-u privukla je 2,3 miliona gledalaca, što je dovelo na drugo mesto gledanosti među svim kablovskim programima.

Leave a Reply