Internet

Prvi regionalni New Media Expo

Prvi regionalni New Media Expo, organizuju ABC Srbija i Business Dialogue u beogradskom hotelu Continental 30. juna i 1. jula.

New Media Expo je namenjen profesionalcima iz oblasti tradicionalnih i novih medija, marketinga, komunikacija i IT-a. Predavanja će održati neki od najvećih svetskih autoriteta za poslovanje u ovim oblastima, poput Stiva Hermana, glavnog urednika BBC Online News, ili Dejvida Bruera, pokretača BBC Online News i kasnije CNN.com za region Evrope, Azije i Bliskog Istoka.

Ni lokalno znanje i iskustvo neće biti zaobiđeno, već će ga preneti stručnjaci poput Dejana Restaka, prvog čoveka kompanije Vibe Networks i ranijeg dugogodišnjeg direktora sajta B92, koji će govoriti na temu „Dizajniranje servisa – Customer Development“.

O novim poljima marketinga govoriće Tal Navarro („Mitologija društvenih mreža“), poznata blogerka i rukovodilac društvenih medija u Grey Izrael.

Pored konferencijskog dela, New Media Expo sadrži sajamski deo, Meeting Point, VIP Salon, kao i prostor u kome će kompanije moći da predstave svoje nove projekte, proizvode i usluge.

Posebna atrakcija će biti i muzejska postavka, sa tehnološkim eksponatima koje smo ostavili iza sebe na putu razvoja „novih medija“ (pozivamo Vas da se javite ukoliko posedujete eksponate zanimljive za učesnike NME).

U toku je selekcija i pregovori za definisanje konačne liste gostiju, govornika i predavača iz Velike Britanije, SAD i drugih zemalja, o čemu ćete biti blagovremeno obaveštavani.

Broj učesnika na ABC skupovima je uvek ograničen. Kompanije koje su zainteresovane za bilo koji segment New Media Expo treba da kontaktiraju ABC Srbija ([email protected]).

Leave a Reply