Internet

Prvi sajam web poslovanja: Web::INDUSTRIJA 2009

Prvi sajam web poslovanja pod nazivom Web::INDUSTRIJA 2009, održaće se 5. marta 2009. u Zagrebu, gde će se predstaviti zainteresovani poslovni subjekti vezani za regionalnu web industriju. Svi koji su korisnici interneta, pogotovo oni koji su poslovanjem vezani za Internet moći će da na sajmu upoznaju nove poslovne partnere, te razmene iskustva i eventualno dogovore nove poslove.

Sajam je nastao sa dugoročnim ciljem da kroz otvoreni pristup prema izlagačima iz web industrije, zanimljivim sajamskim događanjima (prezentacije i zabavne igre znanja) da se profilira među Internet korisnicima u značajno mesto susreta ponude i potražnje roba, usluga i ideja te kao takav da postane prepoznatljiv i van granica“, izjavio je Hrvoje Hladnik u ime organizatora sajma, agencije Marketing odjel d.o.o.

Zato organizatori sajma pozivaju sve da iskoriste ovu priliku za kontakt sa ljudima u živo kako bi im objasnili što radite i zašto je dobro da poslujete zajedno kako bi stvorili nova poslovna partnerstva. Jer stvorite li svoje društvene mreže u živo one će vam biti puno čvršći temelj za one virtualne. Razmenite vizitke na sajmu, a kasnije se možete povezati na LinkedIn-u ili Facebook-u.

Na sajmu će izlagati sledeći izlagači: Httpool – online marketing agencija, Trenutak.hr – firma za kreiranje web stranica, ETARGET – kontekstualna mreža, Internet Softver – firma za kreiranje poslovnih web stranica, HGspot – veliki distributer i zastupnik hardvera, Kreni.com – regionalna društvena informativna mreža, Wwaow.com – online štamparija i web dućan, Croadria – velika web hosting kompanija, Regica.net, te mnogi drugi.

One thought on “Prvi sajam web poslovanja: Web::INDUSTRIJA 2009

  1. Sajam

    Obavještavamo sve čitatelje ovdje da sajam želi imati i regionalne izlagače, pa iako je možda nekima daleki put, razmislite o tome i javite se da Vam pomognem u promociji uživo kroz sajam.

Leave a Reply