Internet · Provajderi

Prvi sajt u Srbiji posvećen registraciji vozil

Sve javno dostupne informacije iz ove oblasti registracije vozila, dostupne su sada na jednom mestu, specijalizovanom web sajtu posvećenom registraciji vozila www.registracija-vozila.rs

Veliki broj besplatnih korisnih informacija, kao i razne besplatne usluge poput kalkulatora cene registracije vozila, procene vrednosti vozila po katalogu AMSS CMV-a, izračunavanja cene kasko osiguranja, podsetnika za registraciju, mesta gde se može obaviti kompletna registracija, čine ovaj portal jedinstvenim.

Na sajtu posvećenom registraciji vozila možete saznati cene polisa autoodgovornosti, iznose taksi i mesta na kojima možete pribaviti potrebnu dokumentaciju. Po prvi put na Internetu možete videti kako treba da izgledaju Vaše uplatnice koje popunjavate da bi ste registrovali vozilo.

Ako formulare koji su dati na sajtu popunite ispravno i unesete tačne podatke, dobićete izgled uplatnica na kojima se nalaze uredno ažurirane cene polise, taksi, poziv na broj, svrhe uplate i brojevi računa. Za sada je pokriveno polovina opština u Srbiji i 80% stanovništva.
Cilj projekta je da se vlasnici motornih vozila na pravi i objektivan način informišu o troškovima prilikom registracije vozila.
Zbog velikog interesovanja korisnika sajta za o katalošku procenu vozila, napravljena je saradnja sa AMSS-Centrom za motorna vozila. Na sajtu je moguće izračunati katalošku cenu polovnih vozila po važećem katalogu AMSS CMV. Katalog koristi Republička poreska uprava R. Srbije i sve agencije koje se bave prometom vozila i sva osiguravajuća društva. Ovome treba pridodati i Direkciju javnih prihoda R. Crne Gore i Republičku upravu javnih prihoda Republike Srpske, kao i osiguranja i agencije u ove dve republike. Takođe u poslovima sudske prakse i prilikom različitih slučajeva veštačenja koriste se cene iz kataloga. Procena je moguća za: putnička vozila, teretna vozila , motocikle i čamce.
Na kraju recimo samo da je jedan ovakav servis informativnog karaktera nedostajao vlasnicima automobila.

Leave a Reply