Internet

Prvi virtuelni sajam “Dan karijera”

Prvi virtuelni sajam “Dan karijera” počeo je pre dva dana i trajaće do 20. oktobra. Radna mesta ponudiće najuspešniji poslodavci, a zanteresovani za posao treba samo da pritisnu dugme na tastaturi kompjutera.

Kao i na svakom sajmu zapošljavanja, radna mesta ponudiće najuspešniji poslodavci, a zainteresovani za posao treba samo da pritisnu dugme na tastaturi kompjutera.

Jednostavnim odlaskom na internet adresu sajma zapošljavanja, svi oni koji traže posao moći će da posete štandove 50 najpoznatijih kompanija u regionu i da stupe u kontakt sa poslodavcem. Virtuelni dan karijere i znanja odražava se na adresi www.dankarijera.com.

Sve je jednostavno i nije potrebno posebno uputstvo za upotrebu, ali je nepohodno da se zainteresovani pripreme, jer je razgovor, bez obzira na virutelni prostor, stvaran.

Virtuelni sajmovi zapošljavanja su novo multimedijalno iskustvo koje predstavlja revoluciju u procesu onlajn regrutacije.

Poslodavci su dobili dodatni, moćni način dolaska do kandidata koji ne poznaje prostorna i vremenska ograničenja, a kandidati mogućnost da dođu do informacija o upražnjenim radnim mestima i da saznaju više o određenim poslodavcima.

Leave a Reply