Internet

Prvo regionalno udruživanje blogova

Hrvatska kompanija Mojblog, koja stoji iza blogova Mojblog.co.yu i Mojblog.hr, postala je suvlasnik sajta www.Gdestinacija.com. Gdestinacija.com je jedinstveni turistički blog, na kojem pišu prvenstveno korisnici iz Srbije, ali je veoma posećen i u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Gdestinacija

Posetioci pišu, ocenjuju i komentarišu putopise i fotografije, a na sajtu se takođe mogu naći i turističke vesti.

  • Partnerstvo sa MojBlogom je velika stvar za dalji napredak gdestinacije. Ovo će nam omogućiti dalji rad na poboljšanju kvaliteta sajta, ali i pravu promociju – smatra Marko Jevtić, projekt menadžer Gdestinacija.com.

Mojblog će na ovaj način učvrstiti lidersku poziciju blog servisa u Srbiji, a obezbediće promociju Gdestinacije u inostranstvu, kako bi ovaj sajt dobio regionalni karakter.

  • Kao što je napomenuo Marko, MojBlog u gdestinaciji vidi svetlu budučnost, nekim svojim idejama i inovacijama nastojaćemo da gdestinaciju još više popularizujemo, a prvenstveno kvalitetom sadržaja. Čeka nas puno posla, ali smo spremni za nove izazove– objasnio je Krešimir Drvar , direktor Mojblog-a.

Ovo je prvi put da je jedna strana kompanija kupila srpski blog, što predstavlja veliki podsticaj za blog zajednicu u našoj zemlji. Blogovi su potpuni hit u svetu, a analitička kuća Gartner predviđa da će do kraja ove godine u svetu postojati više od 100 miliona ljudi koji pišu blogove.

Leave a Reply