Događaji · Internet

Radionica o Internetu i na Internetu

U subotu, 31. oktobra od 15 do 18 časova održaće se radionica Sve što ste želele da znate o Internetu – Kulturni centar REX, Jevrejska 16

Google, Facebook, Twitter, Flickr, Youtube, RSS – za one koji žele da znaju više o različitim servisima na Internetu, radionica je pravo. Radionica je prilika da se sazna, pita, raščiste dileme o tome kako se koriste različite mogućnosti koje Internet nudi, posebno imajući u vidu da je Internet danas neophodna stvarčica u životu svake žene.

Neophodno je da imate samo osnovno poznavanje rada na računaru kako biste učestvovale, ali ništa više od toga. Radionicu vodi Milica Gudović, sajberaktivistkinja. Milica je Žena na delu, već neko vreme se bavi web i sajber aktivizmom, zaljubljena u Internet i njegove čari. U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga!

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene i prijateljice, ćerke, koleginice, komšinice, mame, bake Prostor i program su prilagođeni ženama sa invaliditetom, kao i ženama koje bi povele svoju decu (u tom smislu nas obavestite kakve potrebe imate da bismo mogle da vas podržimo na odgovarajući način).

Leave a Reply