nadlanu
Internet

Redizajn prvog srpskog portala „Nadlanu.com“

Prvi srpski portal Nadlanu.com redizajniran je u stilu modernog informatora i vodiča kroz multimedijalne sadržaje i interesovanja široke „onlajn“ populacije modernih stavova. Jedna od najdinamičnijih i najposećenijih veb-lokacija u Srbiji modernizovana je sadržajno, stilski, grafički i funkcionalno, sa primarnim ciljem da posetiocima olakša put do relevantnog sadržaja, osveži i unapredi iskustvo u korišćenju.

Premijera značajnih noviteta za Dan žena simbolično ukazuje na istinsku raznovrsnost posetilačke publike Nadlanu.com, u kojoj dominiraju mlađe i dinamične, zaposlene osobe. Velikim delom su to upravo pripadnice lepšeg pola kojima je novo uredništvo portala na čelu sa Milanom Kamponeskim, jednim od najpoznatijih srpskih blogera, spremilo i „live“ iznenađenje.

nadlanu

„Veliki rast posećenosti, koji je tokom protekle godine više nego učetvorostručen, ubrzao je unapređenja koja redovno sprovodimo kako bismo ostali prepoznati kao odlična platforma za prisustvo i oglašavanje brendova“ – istakao je tim povodom Uroš Ignjačević, direktor Trident Media Grupe u okviru koje posluje Nadlanu.com.

Grafička i funkcionalna komponenta portala razvijane su zbog toga u skladu sa aktuelnim globalnim trendovima i iskustvima najbolje prakse.

„Vreme velikih i lenjih horizontalnih portala prolazi“ – objašnjava Velibor Antić, online direktor Trident Media Grupe. „Portali danas doživljavaju pravi zaokret i sve više podsećaju na blogove zato što se menja način na koji ljudi dolaze do ponuđenog sadržaja, reaguju i dele ga sa okruženjem. Takozvane ‘landing’ stranice su zapravo te koje se najčešće dele i koriste u daljoj komunikaciji, i kada neko otvori tu stranicu –treba mu omogućiti najjednostavniji put za sledeći korak“, ilustruje Antić.

Segmenti Nadlanu.com su sada stilski unificirani, svaka kategorija i potkategorija obezbeđuju trenutnu prepoznatljivost celine, a time i intuitivnost u kretanju po portalu. Uveden je i novi sistem pretrage na portalu koja funkcioniše po principu izbora sa padajuće liste, što je i svojevrstan kuriozitet među portalima u Srbiji.

Leave a Reply