Društvene mreže · Internet

Registrovano preko 6 miliona Facebook personalizovanih adresa

facebookZa samo dva dana od zvaničnog početka mogućnosti postavljanja Facebook Username-a korisnicima, registrovano je preko šest miliona prilagođenih personalizovanih FB adresa na ovoj društvenoj mreži, što je, sa obzirom na to da Facebook globalno broji nešto iznad 300 miliona korisnika, bar za sada mala cifra, koja ukazuje na neki realan broj aktivnih korisnika

Tokom vikenda Facebook je omogućio korisnicima da svoje adrese profila na popularnoj društvenoj mreži prilagode svojim željama. Adrese uobičajenog tipa www.facebook.com/profile.php?id=123456789 korisnici odsad mogu promeniti u www.facebook.com/zeljeni.naziv.

Kako je saopšteno iz Facebooka, u prve tri minute korisnici su registrovali nešto više od 200.000 takvih adresa, a u prvih 15 minuta registrovano ih je više od 500.000. Za promenu još uvek nije kasno, tako da, ako to želite, adresu svog profila možete promeniti na adresi www.facebook.com/username. Budite oprezni prilikom izbora jer kad adresu jednom promenite, ona postaje stalna i nije je moguće kasnije ispravljati.

Leave a Reply