Internet

Rekordna posećenost direktnog Internet prenosa utakmice Crvene zvezde

Direktan prenos utakmice FK Crvena zvezda preko Interneta oborio sve rekorde – stranice na sajtovima www.crvenazvezdafk.com i www.live-e.tv/sport otvorene više od 75.000 puta

Direktan prenos utakmice 23. kola Jelen Super lige između Crvene zvezde i Mladog radnika, održane u subotu, 10. aprila i završene rezultatom 4:1, oborio je sve rekorde na domaćem Internetu. Ukupan broj otvorenih stranica na zvaničnom Web sajtu FK Crvena zvezda www.crvenazvezdafk.com je premašio broj od 50.000, dok je na lokaciji www.live-e.tv/sport, uz pomoć koje je realizovan ovaj direktan prenos putem Interneta, stranica na kojoj se nalazio prenos utakmice otvorena 23.000 puta. Zahvaljujući ovom prenosu, www.live-e.tv je prema zvaničnim podacima ABC Srbija u subotu bio deveti sajt po posećenosti u Srbiji i ostvario je rast poseta od 178 %.

Pored direktnog prenosa dešavanja na terenu, publici je ponuđena i mogućnost interaktivnog chat-a na popularnim društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u. Veliki broj učesnika chat-a koji se vodio paralelno sa utakmicom u subotu nalazi se među 250.000 fanova zvanične Facebook grupe FK Crvena zvezda.

Zbog velikog broja poseta, koji je premašio sva očekivanja za skoro 10 puta, svi ljubitelji fudbala i navijači Crvene zvezde moći će da pogledaju snimak cele utakmice na www.live-e.tv/sport, odakle ga mogu pogledati u celini, preuzeti i pogledati na svom računaru, ili podeliti sa svojim prijateljima uz pomoć svog Facebook profila.

Leave a Reply