Internet

RNIDS počeo prodaju novih brend pakete ([email protected], [email protected], [email protected] i [email protected])

Od početka nedelje za registraciju su otvorena još tri nova paketa, “[email protected], [email protected] i [email protected]” planirani za upotrebu privatnim licima, organizacijama i školama.

BREND PAKET uključuje registraciju Internet domena za istovetni pojam u .RS i .CO.RS domenskom prostoru koji se kupuju istovremeno i neodvojivo.

Tako je RNIDS omogućio kupovinu novih paketa, i to dosadašnji .rs i .co.rs namenjen kompanijama sa popustom od 14%, name koji zajedno registruje .rs i .in.rs domene za privatna lica uz popust od 12,5%, team, namenjen svim organizacijama gde se zajedno registruju .rs i org.rs uz popust od 19,5% poslednji a ne i najmanje važan smart za registraciju obrazovnih istitucija .rs i edu.rs gde je RNIDS obezbedio popust od 25%.

Osnovna namena svih paketa je da korisnicima obezbedi lakše zauzimanje interesantnih imena i pojmova koje žele da koriste na srpskom internetu.

Popuste na cenu domena u paketu od dva domena važe za sve korisnike bez obzira da li samo produžavaju svoje domene ili registruju nove.

Leave a Reply