Internet

RNIDS uputio Javni poziv za izbor kvalifikovanih ponuđača za usluge marketinga i PR-a

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) poziva sve zainteresovane da podnesu prijave u postupku izbora kvalifikovanih ponuđača za usluge marketinga i PR-a za potrebe RNIDS-a.

Ponuda se dostavlja u elektronskom obliku u skladu sa Konkursnom dokumentacijom i Pravilnikom o postupku sprovođenja nabavki, a na osnovu upućenog Javnog poziva za nabavku broj 01/14. Rok za podnošenje ponuda je 14. avgust 2014. u 12.00.

rnids

Pregled ponuda, u pogledu ispunjenosti formalnih uslova, biće obavljen komisijski. Vrednovanje ponuda biće obavljeno u skladu sa kriterijumima i postupkom navedenim u Konkursnoj dokumentaciji. Po sprovedenom izboru, RNIDS će sve učesnike u postupku obavestiti o rezultatu Konkursa.

Zainteresovani ponuđači mogu preko adrese [email protected] da poruče Konkursnu dokumentaciju, slanjem popunjenog “Zahteva za dostavljanje Konkursne dokumentacije”.

RNIDS-Nadjimelako-visual

PREUZMITE:
• Zahtev za dostavljanje Konkursne dokumentacije (DOC, 31 KB)
• Javni poziv za nabavku broj 01/14 (PDF, 282 KB)
• Pravilnik o postupku sprovođenja nabavki (PDF, 250 KB)

– See more at: http://rnids.rs/lat/novosti/javni-poziv-za-izbor-kvalifikovanih-ponu%C4%91a%C4%8Da-za-usluge-marketinga-i-pr-a/id/4622#sthash.HKjBvZhm.dpuf

Leave a Reply