Internet

RTV pokreće novi medij – omladinski internet radio pod nazivom „O radio“

Radio-televizija Vojvodine pokreće novi medij u okviru svoje kuće – omladinski internet radio pod nazivom „O radio“.

Osim muzike, koja će činiti najvažniji segment u programu „O radija“, posetioci portalawww.oradio.rs moći će da pronađu i mnoge druge teme koje će ih zabaviti ili im biti od koristi – kao što su informacije o novim tehnologijama, svetskim trendovima, obrazovnim mogućnostima, putovanjima, sportu.

oradio

 

Eksperimentalni program „O radija“ kreće u vreme Egzit festivala, sa kojim je postignut dogovor o međusobnoj promociji i podršci. Tokom festivala planirano je da u studiju „O radija“ gostuju umetnici koji će nastupati na Egzitu, uz uključenja sa tvrđave, priloge i intervjue sa izvođačima i live streaming sa različitih festivalskih bina. Program će se odvijati podjednako na srpskom i engleskom jeziku, a brojni emitovani sadržaji biće postavljeni na portal u formi podkasta i moći će i kasnije, po završetku festivala, da se preuzmu i preslušavaju.

U svom punom obimu programska šema „O radija“ zaživeće 29. novembra, na 65. rođendan Radio Novog Sada. Slogan omladinskog internet radija je Klikni i ponesi svoj zvuk.

Leave a Reply