Internet

Sajt Eurobank EFG dostupan za sve

Eurobank EFG, u skladu sa potrebama svojih klijenata, usavršila je web sajt prezentaciju banke i prilagodila  je zahtevima osoba sa invaliditetom. Na ovaj način Eurobank EFG nastavlja da svoje poslovanje usklađuje sa potrebama korisnika i pomaže nesmetano uključivanje osoba sa invaliditetom u sve aspekte društvenog života.

Svi klijenti sada mogu da na jednostavan način koriste usluge novog web sajta www.eurobankefg.co.rs. Osobe oštećenog vida, zahvaljujući  hardversko-softverskom dodatku na kompjuteru i sajtu, prilikom čije izrade su korišćene tehničke preporuke, mogu da zvukom dobiju tekstualne sadžaje, opis slika, linkove i navigacije. Pri izradi novog web sajta  Banke ispoštovani su svi standardi čime je garantovana njegova “čitljivost”, tako da svi korisnici sada imaju mogućnost da lako dođu do željenih informacija o poslovanju i uslugama Eurobank EFG.

Eurobank EFG, kao banka koja posluje po evropskim standardima, trudi se da u svim segmentima svog poslovanja primenjuje principe Međunarodne konvencije UN za promovisanje i zaštitu prava i dostojanstva osoba sa invaliditetom. U skladu sa ovom konvencijom Eurobank EFG je do sada adaptirala filijale u Beogradu, Novom Sadu i Nišu kako bi bile dostupne i invalidima, a u planu je preuređivanje poslovnica u drugim gradovima u Srbiji. Takođe, Banka je donirala uređenje Parka duginih boja na Bežanijskoj kosi, koji će biti dostupan i deci sa invaliditetom.

2 thoughts on “Sajt Eurobank EFG dostupan za sve

 1. Nikola

  Ja sam klijent EFG, ranije Nacionalne štedionice.

  Moje iskustvo sa e-banking web aplikacijom je izuzetno loše.

  Prvo je bilo potrebno mnogo vremena dok nije on-line plaćanje počelo da funkcioniše.

  Kada je profunkcionisalo, trebalo je da prođe dosta vremena dok nije počelo da radi (you know what I mean;)

  Kad je počelo da radi, shvatio sam da ne radi kako treba.

  Desilo mi se da sam plaćao jednu uslugu, dobio poruku da je server odbio transakciju. Pokušao sam ponovo – isto se desilo.
  Odem ja da vidim stanje na računu, imam šta da vidim – dva puta izvršena uplata (ova što je odbijena)

  Ja zovnem banku telefonom i dobijem odgovor da oni ništa ne mogu po tom pitanju, već moram da zovnem primaoca sa računa…

  Užas

  Ako me neko pita, izbegavajte ovu banku (retail korisnici, za pravna lica ne znam- nemam iskustva)

 2. Milica

  Moje iskustvo sa njima je NE UZIMAJTE KREDIT ! Ako ga i uzmete,sigurno ćete biti prevareni u obračunu rata ali to je samo za početak.Ukoliko kasnite sa ratama pozvaće vas izuzetno nekulturne i nevaspitane devojke koje nemaju svoje ime,a ni prezime.Plašiće vas sa tim da se vaš svaki razgovor snima…
  A na kraju ako imate depozitni kredit oni će vam uzeti i dug i kredit i prodaće ga izvesnoj firmi iz koje će vam se javiti još nekulturnije devojke, naravno ponovo bez imena i prezimena ili će vam ostaviti broj telefona koji je stalno zauzet.I sve to bez vašeg pristanka ili potpisa,a kamo li obaveštenja bilo usmenim ili pismenim putem!
  Tako da ako su birali službenike po kriterijumu bezbrazluka,nekulture i nemanja kućnog vaspitanja onda su izabrali najbolje!
  Posle njih ostaje samo gađenje prema bilo kojoj vrsti poslovanja sa bankama u Srbiji.
  Milica

Leave a Reply