Internet

Sajt MaxBet sportskih kladionica dobio novi izgled

Sajt sportskih kladionica MaxBet dobio je novi izgled, prilagođen igračima i svima koji prate najnovije sportske vesti. Novi izgled omogućava igračima da lakše dođu do potrebnih informacija i kvota, kao i da pogledaju aktuelne sportske video snimke i novosti iz kompanije MaxBet.

Kada je pre nekoliko meseci pokrenut sajt, zabeležen je veliki broj poseta, što je podstaklo MaxBet tim da dodatno unapredi sajt i upotpuni sadržaj. Osluškujući potrebe igrača i svih posetilaca sajta, povećan je broj sportskih vesti koje pomažu pri analizi timova i utiču na kreiranje tiketa. Ekspres tiket je i dalje dostupan, a dodate su sportske vesti, analize i tipovi, insajderi i dojave…

Veliko interesovanje izazvala je rubrika Stativa gde se igrači obaveštavaju o tiketima kojima je malo nedostajalo da prođu i ostvare fantastične dobitke. Jedan od primera dolazi iz Niša gde je zamalo postignut milionski dobitak! Od 16 parova, igrač iz Niša pogodio je čak 15, a samo je promašen tip na Čelzi bio! A da nesreća bude veća, Čelzi je vodio sve do 73. minuta kada je Luis Suarez postavio konačnih 1:1.

Leave a Reply