Internet · Provajderi

Sajt prijemni.infostud.com otkriva sta su studirali poznati

Zanima vas koji je fakultet završio Albert Ajnštajn? Ne verujete da je Jelena Janković studirala ekonomiju? Ili vas čudi da je Čarls Darvin zapravo izbačen sa studija medicine da bi upisao Hravard sa ciljem da postane sveštenik? Pitate se koji fakultet spaja Zoricu Brunclik, Miroljuba Labusa i Sašu Đorđevića? Ko je od naših poznatih novinara zapravo završio psihologiju a ko se sa diplomom mašinskog fakulteta uspešno bavi politikom?

Na sajtu www.prijemni.infostud.com, Infostudovom sajtu za maturante i brucoše, u rubrici „Šta su studirali poznati“ saznajte odgovore na ova pitanja ili potražite medju poznatima i druge kojima se divite – recimo, Indiru Gandi, Bajagu, Mihajla Pupina, Anđelinu Džoli i Romana Abramoviča… i saznajte koje su fakultete završili. Tako je, recimo, od školovanih u inostranstvu najviše studenata različitih univerziteta u Americi, dok je poznatih iz naše zemlje najviše sa diplomom beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti.

Na jednom mestu, na adresi http://prijemni.infostud.com/sta_su_studirali_poznati/pr u ovom trenutku se nalazi oko 300 različitih poznath ličnosti i spisak fakulteta koje su završili, kako u zemlji tako i inostranstvu.

Leave a Reply