Internet · Provajderi

Sajt Prijemni.infostud.com pomaže budućim brucošima da se pripreme za upis

Kada su termini za prijavu i polaganje prijemnog ispita? Gde mogu da pronađem testove sa prošlogodišnjih prijemnih? Postoje li zbirke testova iz kojih mogu da se pripremam? Kolike su upisne kvote ove godine? Koliko mi bodova treba za upis na budžet? Kako da pobedim tremu na ispitu?

Prijemni ispiti se približavaju, a ovo su samo neka od pitanja koja i ove godine okupiraju pažnju maturanata. Kako bi budućim brucošima pružio odgovore na postavljena pitanja i pomogao da uspešno prebrode i ovaj izazov, sajt Prijemni.infostud.com pruža niz informacija, statistika i saveta kako bi maturanti na prijemne ispite izašli što spremniji .

Budućim brucošima su besplatno na raspolaganju onlajn testovi iz kojih mogu da vežbaju i pripremaju se za predstojeće prijemne. Testovi sadrže pitanja iz 18 različitih oblasti, redovno se dopunjuju novim pitanjima i maturanti iz njih mogu da steknu okvirnu sliku o svom trenutnom znanju. Osim toga, dostupni su im i testovi sa prošlogodišnjih prijemnih ispita većine fakulteta i visokih škola u Srbiji.

Do odgovora i preko Fejsbuka

Osim toga, veliki broj maturanata se svakodnevno na Fejsbuk stranici sajta Prijemni.infostud.com, raspituje o upisnim kvotama, broju prijavljenih kandidata i školarinama. Na sajtu mogu pronaći odgovore na sva ova pitanja, dodatne informacije o željenim studijima, uključujući statistike i rezultate prijemnih ispita iz prethodnih godina. Kako bi stekli što realniju sliku o potrebnom broju bodova i uslovima upisa za željene studije, maturantima je na raspolaganju i kalkulator za broj poena potrebnih na prijemnom ispitu.

U okviru odeljka saveti na: http://prijemni.infostud.com/saveti/, budući brucoši mogu da saznaju od stručnih lica kako da uče za prijemni, kako da se izbore sa tremom i izađu na prijemni „hladne glave“. Svoja iskustva i utiske o prijemnom ispitu i studiranju iz prve ruke sa budućim brucošima, takođe, dele i starije kolege koje su prethodnih godina uspešno položili prijemne ispite i već studiraju na fakultetima i visokim školama u Srbiji.

Leave a Reply