Internet

Sajt prijemni.infostud.com otkriva šta su studirali poznati

Zanima vas koji je fakultet završio Đorđe Balašević? Ne verujete da je Rambo Amadeus zapravo diplomirao geografiju? Ili vas čudi da je Jovan Jovanović Zmaj studije završio u Mađarskoj a Džoni Štulić u Makedoniji? Pitate se koji fakultet spaja Isidoru Bjelicu, Čedomira Jovanovića i Milana Delčića Delču? Ko je od poznatih glumaca zapravo završio muzičku akademiju a ko se sa diplomom fakulteta likovnih umetnosti bavi veterinom?

Na sajtu prijemni.infostud.com, Infostudovom sajtu za maturante i brucoše, u rubrici „Šta su studirali poznati” saznajte odgovore na ova pitanja ili potražite medju poznatima i druge kojima se divite – recimo, Brus Lia, Džejms Dina, Crnjanskog, Frojda, Bogdana Diklića, Bil Gejtsa, Jelenu Janković… i saznajte koje su fakultete završili. Tako je, recimo, od školovanih u inostranstvu najviše studenata različitih univerziteta u Americi, dok je poznatih iz naše zemlje najviše sa diplomom beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti.

Na jednom mestu, na adresi http://prijemni.infostud.com/sta_su_studirali_poznati/pr u ovom trenutku se nalazi preko 250 različitih poznath ličnosti i spisak fakulteta koje su završili, kako u zemlji tako i inostranstvu.

Leave a Reply