Internet

Sajt RentApartmani obeležava 4 godine rada

Web sajt RentApartmani ove godine u aprilu obeležava četiri godine postojanja. Od osnivanja se bavi posredovanjem u iznajmljivanju apartmanskog smeštaja u Beogradu na kratak rok, nekoliko dana ili nedelja, a i iz godine u godinu uvećava ponudu apartmana za boravak turista, porodica i poslovnih ljudi u Beogradu.

Za prethodne četiri godine koliko postojimo trudili smo se da našim gostima obezbedimo prvenstveno ugodan i pristupačan smeštaj u Beogradu. Istovremeno smo se trudili da uvećavamo ponudu isključivo proverenih i kvalitetnih apartmana u Beogradu. Danas je za razliku od vremena kada smo počinjali tržište  preplavljeno ponudom pa smo se odlučili da je kvalitet jedini kompas koji pratimo i to gosti prepoznaju. Smatram da će se u budućnosti ta orjentacija pokazati kao jedina moguća.” kaže jedan od urednika portala Miloš Kraguljac.

rentapartmani_logo

Apartmanski smeštaj u Beogradu je poslednjih godina sve popularniji vid smeštaja svih posetilaca Beograda. Samo neki od razloga za to su komfor i cenovna pristupačnost.
Gosti kada biraju apartman biraju ga po nekoliko kriterijuma ali kada je duži boravak u pitanju, definitvno je cena bila presudan faktor do sada. Uvek morate da pravite kompromise i zbog toga nam se gosti vraćaju.

U Beogradu je vidno povećan broj stranaca koji odsedaju u Beogradu i taj broj se iz godine u u godinu povećava.

Istina je da je Beograd sve popularniji city-break grad i ja lično očekujem da će turistička organizacija Beograda napraviti određene korake po pitanju promocije i popularizacije Beograda van naših granica. Uveren sam da mi imamo kapaciteta da pokažemo sve kulturne i ostale vrednosti našeg glavnog grada.

Beograd je prošle godine proglašen evropskim gradom broj jedan koje treba posetiti u 2014. a da li će se prognoze i očekivanja ispuniti ostaje da se nadamo.

Leave a Reply