Internet

Sajt “Say Serbia” za novu promociju Srbije

Za stanovnike Srbije koji imaju želju da predstave svoju zemlju strancima i umreže se sa ljudima iz celog sveta, napravljen je sajt Say Serbia.

Prema informacijama koje stoje na zvaničnoj Facebook strani ovog projekta, Say Serbia je nastala iz „naše obostrane želje da Srbe i prijatelje Srbije povežemo jedne s drugima“.

Say Serbia

„Postoji milion Srba širom sveta u gotovo svakog zemlji sveta i želeli smo da ih objedinimo na jednom mestu. Kao društvena mreža Say Serbia poziva sve ljude da nam se priključe, kako bismo negovali diskusije o temama iz bogate istorije Srbije, zanimljivoj umetnosti i našoj voljenoj kuhinji“.

„Podstičemo vas da postanete ambasadori Srbije praveći svetsku zajednicu i otkrivanjem lepote i dubine Srbije kroz oči njenog naroda“, piše u informacijama o sajtu.

Ova društvena mreža koja je u povoju deo je projekta u kom učestvuje već poznati Amerikanac Čarls Kater, koji je pre tri godine došao u Srbiju nakon čega je, potpuno očaran srdačnim ljudima i lepotama naše zemlje, odlučio da se trajno preseli u Srbiju.

Leave a Reply