Internet · Razvoj aplikacija

Samit o Web administraciji

U petak, 25. maja 2007. godine, u Svečanoj sali Upravne zgrade Beogradskog sajma, sa početkom u 9:30h, u organizaciji lokalnog Microsofta održaće se Samit o Web administraciji. Tematski samit će pokriti najnovija Microsoftova rešenja u oblasti WEb servera i administracije.

Microsoft® Windows Server™ pod radnim nazivom „Longhorn“ je sledeća generacija serverskog operativnog sistema Windows® koji pomaže IT odeljenju da ostvari maksimalnu kontrolu nad infrastrukturom koju poseduje. Windows Server „Longhorn“ obezbeđuje Microsoftovu najmoćniju liniju Web tehnologije zasnovanu na najnovijoj verziji Internet Information Services (IIS) servera. IIS verzija 7.0 nije samo nadogradnja verzije, već predstavlja proširivu platformu za pouzdaniji i bezbedniji hosting Web aplikacija i usluga koje se mogu lako prilagođavati.

IIS 7.0 server je značajno poboljšan u odnosu na prethodne verzije i po prvi put nudi arhitekturu sastavljenu od komponenti sa mogućnošću proširivanja, jedinstvenu integrisanu liniju za sva IIS i ASP.NET procesiranja i sveobuhvatnu administrativnu alatku koja podržava moćnu dijagnostiku i dodeljeno upravljanje.

Ovaj sadržajni jednodnevni seminar upoznaće Vas sa velikim brojem ključnih poboljšanja u okviru IIS-a 7, uključujući administraciju, bezbednost i rešavanje problema.

Leave a Reply