Internet · Provajderi

SBB nudi novu D3 digitalnu platformu

Nova D3 digitalna platforma pruža korisnicima potpuno nov doživljaj gledanja televizije i podrazumeva lako čitljiv, jasan, elegantan i funkcionalan korisnički interfejs koji pruža mnoštvo inovativnh mogućnosti. SBB nudi novu dimenziju zabave jer od sada imaju novi digitalni prijemnik, nove pakete i nove mogućnosti.

SBB nudi revolucionarni model digitalnog prijemnika poseduje unapređeni EPG do 7 dana unapred i 3 dana unazad i postojećim korisnicima omogućava funkcionalnost D3 Kuća (Multiroom), tako da jedna D3 pretplata postaje dovoljna za sve televizore u kući. Ova opcija će od leta biti dostupna i novim D3 korisnicima.

Uskoro stižu i funkcionalnosti koje do sada niste imali na našim prostorima.

–   Uz pauziranje i snimanje programa, uskoro će biti pružena mogućnost korišćenja najsavremenijih funkcija kao što su Pogledaj propušteno (Catch up) i Pogledaj ispočetka (Start over), što znači da više nikada nećete propustiti svoju omiljenu seriju ili dugo očekivanu utakmicu!

Pogledaj propušteno – možete pogledati program koji ste propustili 3 dana unazad.

Pogledaj ispočetka – program koji je u toku možete pustiti ispočetka.

–    Video klub, odnosno već dobro poznata usluga videa na zahtev, će stići u vašu kuću u toku leta.

–   Preko USB porta biće moguće povezati eksterni hard disk koji se može koristiti za snimanje ili kao Medija centar. Uz ovu funkciju biće omogućeno zakazivanje snimanja iz elektronskog programskog vodiča, istovremeno snimanje dva kanala i pauziranje i premotavanje unazad programa koji ide uživo.

Napredne funkcije koje će promeniti pogled na televiziju u kombinaciji sa najboljim  digitalnim i HD kanalima, vrhunskim radio stanicama, igricama koje možete da igrate na ekranu i nezaobilaznim servisom video na zahtev predstavlju vaš novi centar za zabavu.

Uz to SBB je pripremio dva nova miks paketa u koje su spakovali sve što vam je potrebno HD Mix Hit i HD Mix Plus. Po najpovoljnijoj ceni imaćete idealnu kombinaciju za zabavu: TV, Wifi internet i D3GO. SBB nudi kristalno jasnu D3 digitalnu televiziju i najbolje sportske HD kanale, najbrži internet sa WiFi ruterom i mogućnost gledanja televizije na svim uređajima uz pomoć D3 GO aplikacije.

Leave a Reply