Internet · Provajderi

SBB otvario novi Show Room u Novom Sadu

U skladu sa svetskim trendovima, kompanija SBB je nakon otvaranja prvog Show Room-a 2009. u Beogradu, nastavila u tom maniru. Nakon novih naplatnih mesta u Beogradu, Pančevu, Vršcu, Novi Sad kao centar Teritorijalne Direkcije Vojvodina, otvorili su vrata novog, modernog prostora u širem centru grada, opremljenog po najvišim standardima.

Na novoj adresi, u srcu poslovnog dela grada, u Bulevaru oslobođenja br. 62, svi zainteresovani mogu dobiti informacije o širokoj paleti SBB usluga, uključujući i veoma popularnu HD televiziju i uslugu DVR digitalnog video snimanja, izvršiti uplate svojih obaveza, kao i prijaviti eventualne probleme u radu pojedinih servisa. Radno vreme naplatnog mesta je svakog radnog dana od 8 do 20h, a subotom do 19h.

Na istoj adresi, na prvom spratu, nalazi se novi SBB Show Room, gde svi korisnici i oni koji to žele da postanu mogu da pogledaju i isprobaju sve ono što SBB kao lider u svojoj oblasti može da pruži i da se, na licu mesta, uvere u brzinu interneta i kvalitet digitalne televizije D3, televizije visoke rezolucije HDTV, kao i servisa digitalnog video snimanja poznatijeg kao DVR, zatim Total TV-a i drugih naprednih servisa.

Novosađani će, kao i do sada, pozivom Info centra na broj 021.4.899.899 imati mogućnost da se svakodnevno informišu o svim uslugama SBB-a, a pozivom broja 011.333.28.68 i da daju svoje sugestije i komentare na rad kompanije i njenih zaposlenih. Preko istog broja, korisnicima je omogućeno i zakazivanje termina za posetu, jer će imati mogućnost da svakog četvrtka, od 10 do 12h lično razgovaraju sa direktorima poslovnica i predstavnicima menadžmenta.

Leave a Reply