SBB logo
Internet · Provajderi

SBB poklonio besplatan internet kreativnim srednjoškolcima

Brigu o zajednici u kojoj posluje, kompanija SBB nastavila je u saradnji sa Matematičkom gimnazijom u Beogradu.

Kako bi učenike podstakli na kreativno razmišljanje i pomogli im u daljem školovanju, organizovan je konkurs u kojem je zadatak bio da napišu „Zašto baš ja treba da dobijem besplatan internet“. Deset najboljih radova, uz najboljeg đaka Matematičke gimnazije, nagrađeno je SBB internetom koji će moći da koriste kod kuće besplatno godinu dana.

U godini u kojoj proslavlja dekadu svog poslovanja u Srbiji, SBB je već donirao besplatan internet i kablovsku televiziju školama i humanitarnim institucijama širom Srbije. Takođe, tokom leta, organizovana je plaćena tromesečna praksa u SBB-u za 10 talentovanih studenata iz cele Srbije.

2 thoughts on “SBB poklonio besplatan internet kreativnim srednjoškolcima

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    „Zašto baš ja treba da dobijem besplatan Internet“ je, cini se, imbecilna tema i zadatak SBB-a za podsticanje na kreativno razmišljanje ucenike Matematicke gimnazije.

    Da se putem memorija Interneta mogu resavati matematicki zadaci i problemi, privatni nastavnici matematike ne bi vise imali posla.

  2. Aca

    И уопште ком “генијусу” је пало на памет да ђацима из МАТЕМАТИЧКЕ гимназије даје састав из српског језика ради такмичења?!

Leave a Reply