Internet · Provajderi

SBB video zona – nova usluga video-na-zahtev

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, vodeći provajder digitalne i analogne televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, omogućiće svojim korisnicima od 6. decembra 2010. godine pristup novom servisu – video-na-zahtev. Usluga će se na tržištu naći pod brendom SBB Video zona i deo je strategije kompanije da tržištu nudi nove, najnaprednije usluge, ali i televizijske sadržaje.

Kroz najatraktivniji paket u ponudi, paket Hit Zona, korisnici će gledati filmske hitove među kojima se nalaze i naslovi poput Zatvoreno ostrvo, Iron Man 2, U vazduhu… SBB Video zona će korisnicima biti dostupna putem D3 – digitalne televizije, koja je od sada, osim korisnicima u Beogradu i Vojvodini, dostupna i onima u centralnoj i južnoj Srbiji.

Nova usluga donosi potpuno novi način interakcije koji će dodatno obogatiti uživanje u digitalnoj televiziji. Korisnici će biti u mogućnosti da na svojim malim ekranima upravljaju iznajmljenim programom i gledaju filmove, koncerte, dokumentarce ili crtane filmove kada god to požele. Sadržajima u SBB Video zoni pristupa se preko digitalnih risivera, jednim pritiskom na daljinskom upravljaču, a meni je podeljen u tri sekcije:

  • Hit Zona
  • Klub Zona
  • Dž Zona

Hit Zona

Ova zona će korisnicima omogućiti da izaberu različite naslove iz ponude koja uključuje filmske hitove i klasike, domaće i “one” filmove, kao i filmove u HD kvalitetu. Korisnici će plaćati za sadržaje koje izaberu, a cene se nalaze pored svakog naslova na meniju digitalnog risivera.

Klub Zona

Klub Zona pruža pristup velikom broju različitih TV programa. Kroz mesečnu pretplatu, korisnici će imati neograničeni pristup TV programima koji se nalaze u ponudi.

Dž  Zona

Svi pretplatnici D3 digitalne televizije SBB-a koji koriste Cisco digitalne prijemnike, imaće pristup besplatnom sadržaju, satima programa koji se nalaze u sekciji Dž Zona.

Katarina Tomašević, direktor prodaje u kompaniji SBB rekla je “Sa velikim zadovoljstvom imamo priliku da ponudimo SBB Video Zonu našim korisnicima. Ova usluga će dodatno poboljšati gledanje televizije i omogućiti našim korisnicima da interaktivno upravljaju i gledaju programe koje oni žele, onda kada to žele. Mi ćemo kroz našu ponudu omogućiti pristup raznovrsnim sadržajima koji će zadovoljiti potrebe najšireg kruga gledalaca. Našim sloganom “Poželi i gledaj!” želimo da obavestimo korisnike SBB-a da više ne moraju da čekaju na svoj omiljeni film, jer ga uz Video Zonu mogu gledati kad god to požele.”

Osim toga, korisnici SBB Video zone ovim sadržajem mogu i upravljati – pauziranjem, premotavanjem ili ubrzavanjem.

Kao glavni pokrovitelj manifestacije Noć reklamoždera, SBB Video zona u okviru “Dž Zone” staviće na raspolaganje i 60 minuta reklama, u specijalnom izdanju pripremljenom povodom 25 godinaCINEMATHEQUE Žan Mari Buriskoa, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.

Leave a Reply