Internet · Provajderi

SBB zona – internet i van kuće

Vodeci nacionalni operator širokopojasnog interneta i digitalne i analogne kablovske televizije, kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, objavila je danas proširenje svoje usluge interneta, kako bi dodatnim servisom namenjenim svojim korisnicima zadovoljila sve njihove potrebe za internetom i mobilnošću.

Ovo proširenje internet usluge, nazvano SBB Zona, mogu koristiti svi korisnici SBB interneta u Beogradu.

Koristeći svoju postojeću internet pretplatu, oni ce svoj internet moći da „iznesu“ i koriste i van kuće.

Sa više od 60 pristupnih tačaka SBB Zone i više od 130 tacaka poznatih Hot Spotova ove kompanije, trenutno su pokrivene najfrekventnije lokacije u gradu, a do kraja leta bice pokriveni i Vrnjacka Banja, Pancevo, Zrenjanin, Kragujevac, uz stalna proširenja u svim gradovima u Srbiji.

SBB je, ovim investiranjem, proširio i poboljšao svoje usluge bazirane na širokopojasnom pristupu internetu, prateci kako potrebe kako svojih korisnika, tako i svetske trendove.

U užurbanom tempu života, korisnici su na mreži i van svojih domova, pristupajuci elektronskoj pošti i društvenim mrežama. Zahvaljujuci SBB Zoni, sada ce imati sve manje mogucnosti da propuste važnu vest, ne podele svoje trenutno raspoloženje sa prijateljima na Fejsbuku ili Tviteru ili ne pevuše uz omiljenu muziku na YouTubeu. Jednostavno, SBB internet na koji su pretplaceni, bice im uvek i svuda dostupan.

Kako se sve više sadržaja može naci na internetu, sve ukazuje na to da ce doci do dramaticnog porasta broja gledalaca koji televizijske i mnoge druge sadržaje prate na mreži.

Pored surfovanja, korisnici SBB interneta koji su istovremeno pretplaceni na HBO paket imaju mogucnost da van svojih domova uživaju u filmovima i serijama ovog svetski popularnog kanala.

Do kraja godine, SBB ce pokrenuti i druge atraktivne usluge koje ce biti korisnicima omogucene upravo putem interneta, uz pružanje omiljenih sadržaja na ekranima svih uredaja, bez obzira gde se nalaze.

MOGUĆNOSTI KORIŠĆENJA SBB ZONE

SBB Zonu mogu bez naknade koristiti korisnici SBB flat postpaid interneta. Ovim SBB svojim korisnicima pruža jednostavan nacin da uvek budu „na vezi“ i u potpunosti iskoriste sve prednosti svog SBB interneta, bez obzira gde se nalaze.

SBB Zoni se pristupa putem personalizovanog online portala, na svim uredajima, a na Android Marketu dostupna je i aplikacija koja ce pomoci u pronalaženju pravog mesta za kvalitetno surfovanje i alarmirati korisniku da se nalazi u SBB Zoni.

Oni koji nisu korisnici SBB postpaid interneta, mogu to postati pozivanjem broja 011 330 52 52, ili koristiti bežicni SBB Zona internet slanjem SMS poruke, na osnovu uputstva na svom laptopu ili mobilnom telefonu, uz placanje servisa prema predvidenim tarifama.

Leave a Reply