sbtech
Internet

SBTech rešenja za online klađenje u kompaniji MaxBet

Kompanija MaxBet i SBTech potpisali su ugovor kojim se otpočinje zajednička saradnja. Ova saradnja doneće novo iskustvo u sportskom klađenju, sa mnogo širom sportskom ponudom i unapređenim live klađenjem! Novi softver za sportsko klađenje postaviće MaxBet u sam vrh u oblasti igara na sreću.
Osnovan 2007. godine, SBTech je vodeći provajder rešenja i usluga za sportske kladionice. Kompletna ponuda uključuje inovativane, dinamične i veoma prilagođene pakete za mobilna i online rešenja, koja postavljaju nove granice u oblasti sportskog klađenja.

sbtech
Saradnja SBTech i kompanije MaxBet ostvarena je zahvaljujući činjenici da je MaxBet vodeća kompanija koja se bavi sportskim klađenjem, sa preko 150 sportskih kladionica u Srbiji, ali i šire, na teritoriji Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Rumunije. Čelnici SBTech-a izrazili su zadovoljstvo što će sarađivati sa kompanijom MaxBet u kojoj su prepoznali izuzetan potencijal: “To je fantastičan potez za MaxBet, koji će omogućiti da ova kompanija svojim klijentima ponudi mnogo bogatije iskustvo sportskog klađenja, uključujući i širi spektar mogućnosti klađenja uživo. SBTech će pružiti i najbolja rešenja za online klađenje čim se i ta mogućnost zakonski reguliše”, rekao je director SBTech-a Itai Zak.
“Kao neko ko se godinama bavi organizovanjem sportskog klađenja, znamo tačno šta je potrebno našem tržištu i igračima. U SBTech-u imaju neophodno iskustvo i tehničku stručnost koja je potrebna kako bi se naše poslovanje podiglo na sledeći nivo”, kaže Saša Marčeta, osnivač MaxBeta. On dodaje: “SBTech su lideri u svojoj oblasti i imaju veliko iskustvo i uspeh kada je u pitanju pružanje najboljih rešenja za sportsko klađenje, kao i online i mobilne platforme za klađenje. Sigurni smo da će ova saradnja dovesti do bogatijeg sportskog iskustva za naše sadašnje i potencijalne nove igrače.”

Leave a Reply