Internet

Seminar na temu “Google MapUp Day” u subotu na Računarskom fakultetu

Kompanija Google i Računarski fakultet uz podršku Kancelarije za mlade u subotu, 17. decembra, organizuju seminar na temu „Google MapUp Day”, koji će se baviti Google mapama. Seminar će se održati u prostorijama RAF-a sa početkom u 11.55 časova, a  namenjen je svima koji imaju želju da saznaju nove metode ucrtavanja objekata u GMaps. Obuku će voditi Google instruktori, a jedan od njih je i Nemanja Bračko, diplomirani student RAF-a i regionalni moderator za Republiku Srbiju.

Kancelarija za mlade grada Beograda podržava brojne seminare i kurseve u cilju usavršavanja mladih na teritoriji Beograda. Seminar na temu Google mapa izuzetno je zanimljivo i korisno iskustvo za budući razvoj svake mlade osobe, bilo kojim poslom da se bavi. Tehnologija napreduje svakodnevno i neizostavni je deo naše svakodnevice.

Zato, Kancelarija za mlade preporučuje svima da saznaju što više o internetu i onlajn aplikacijama, jer sama tehnologija, kao i popularne društvene mreže, već znaju mnogo o nama.

Za prisustvo na seminaru neophodno je popuniti prijavni obrazac, a više podataka može se saznati na sajtu http://www.raf.edu.rs/Vesti/Google_MapUp_Day_na_RAF-u.htm.

Leave a Reply