Internet

Servis www.probjave.com omogućava popuste za godišnju uslugu distribucije saopštenja

Servis www.probjave.com omogućuje automatizovano besplatno i komercijalno slanje saopštenja za javnost na nekoliko desetina web sajtova. Na ovaj način se direktno povećava vidljivost kompanije, proizvoda ili usluga putem pretraživača, kao i sama posećenost Web sajta, linkovanjem sajta u saopštenju.

Komercijalno distribuirana saopštenja putem servisa PRobjave.com objavljuju se na minimalno 30 odsto većem broju Web lokacija, u poređenju sa brojem objava besplatno distribuiranih saopštenja. Za komercijalnu distribuciju saopštenja dodatno je omogućen press clipping, odnosno mogućnost da se nakon slanja saopštenja u roku od nekoliko dana dobije izveštaj o tome na kojim je sve Web lokacijama objavljeno saopštenje.

Paketi sa popustima za godišnju uslugu distribucije saopštenja

Tokom meseca maja 2010. g. moguće je ostvariti do pedeset odsto popusta na uslugu slanja 4 ili 8 saopštenja mesečno, za slučaj potpisivanja godišnjeg ugovora za uslugu distribucije saopštenja za javnost.

Pored ostvarivanja prava slanja do 4 ili 8 saopštenja na mesečnom nivou, godišnji ugovor distribucije saopštenja preko servisa PRobjave.com omogućuje i izdvajanje odabranog saopštenja u boks “Izdvojene PR objave” u trajanju od po 3 dana mesečno za vreme trajanja ugovora.

Izdvajanjem saopštenja u boks “Izdvojene PR objave” stiče se i pravo da se izdvojeno saopštenje promoviše i na različitim Web sajtovima klasičnih medija, onoliko dana koliko je zakupljeno izdvajanje na sajtu PRobjave.com (u slučaju godišnjih paketa usluga s popustom to je period od 3 dana mesečno).

Nakon meseca maja 2010. g. popusti za godišnju uslugu slanja saopštenja biće 30 odsto od pune cene usluga u paketu. Tokom meseca maja, popust na godišnju uslugu slanja saopštenja smanjuje se svakog dana za 100 din.

Leave a Reply