Internet

Shop in Beograd – prvi regionalni shopping portal

Shopping city d.o.o. iz Beograda i Kreativna tvornica d.o.o. iz Zagreba objavili su Shop in Beograd portal na adresi www.shop-in-beograd.com i pokrenuli prvi specijalizovani regionalni online projekat povezujući na taj način dva najjača shopping centra, Beograd i Zagreb .

Nikada lakše, zabavnije i jednostavnije do informacija o shoppingu u Beogradu. Nakon objave Shop in Zagreb portala i sticanja statusa Superbrands partnera, Shopping City i Kreativna tvornica pokreću Shop in Beograd portal. Na tehnički najsavremenijoj online platformi posetioci mogu da pronađu najbitnije informacije vezane za shopping, shopping centre, hotele, restorane, kafiće i klubove a uz bogat sadržaja magazinskog tipa, tematski uređene članke, kalendar događanja, preporuke i najave biće u prilici da brzo i lako pronađu sve što im treba i na taj način uštede vreme.

“Firmama s područja Beograda i okoline portal pruža mogućnost da se jednostavno i efikasno predstave tržištu. Interakcijom beogradskog i zagrebačkog online magazina stvara se dvostruka korist – za posetioce, kao i poslovne klijente država koje pokrivamo, a ideja je da se isti koncept prenese i u ostale gradove u regiji“ izjava je Marka Čovića, direktora Shopping City d.o.o.

Kako online poslovanje ne poznaje granice za 2010. godinu srpsko – hrvatska firma planira širenje na čitav region i pokretanje gradskih portala za Ljubljanu, Sarajevo i Skoplje. Ovakva regionalna medijska mreža omogući će da građani budu informisani o dešavanjima u regionu a prepoznatljiv portal učiniće da se, ma gde bili, osećaju kao kod kuće.

Leave a Reply