Internet · Provajderi

Skype priprema aplikaciju za iPad

Iako je iPad na tržištu više od godine dana, njegovi korisnici još ne mogu uživati u potpunom iskustvu nekih od najpopularnijih i aplikacija bez kojih danas gotovo da i više ne možemo. Tako iPad još nema službenu Facebook aplikaciju, a trenutno nema ni aplikacije za Skype. Srećom, ova bi se situacija trebala promeniti pa je nedavno objavljena informacija da je čak i Mark Zuckerberg uključen u razvoj aplikacije za najpopularniji društvenu mrežu na svetu, a sada se na YouTubeu pojavio i video zapis koji promoviše verziju Skypea za iPad.

http://obamapacman.com/wp-content/uploads/2010/06/Skype-VoIP-Calls-on-Apple-iPad-iPhone-over-3G.jpg

Korisnici iPada trenutno mogu koristiti aplikaciju za iPhone koja je korisna, ali s obzirom da dizajnirana za mali ekran Appleovog telefona, slika se mora uvećati čime uvelike gubi na kvalitetu prikaza. Video aplikacije za iPad postavljen je sa Skyepovog YouTube kanala, a iako je brzo uklonjen, neki su ga korisnici uspeli ‘snimiti’ te se brzo proširio širom interneta.

U saopštenju iz Skypea se potvrđuje da pripremaju aplikaciju za iPad, a na nekim stranicama – poput Cneta, izašle su i prve recenzije ove aplikacije.

Leave a Reply