Internet · Provajderi

Specijalna opcija internet prezentacije Eurobank EFG

Pitajte Savetnika za štednju –  U nastojanju da potvrdi reputaciju banke – Eurobank EFG usavršila je svoj web sajt i omogućila svim zainteresovanim građanima da koriste specijalnu opciju sajta “Pitajte Savetnika za štednju”. Građani sada mogu da dobiju savet i da saznaju aktuelnu ponudu za štednju posredstvom web stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju.

Jedinstvenu uslugu web sajta Eurobanke građani mogu da koriste tako što će klikom na ikonu „Pitajte Savetnika” otvoriti novu internet stranicu na kojoj se nalazi opcija za postavljanje pitanja. Pored pitanja koje želite da postavite Savetniku za štednju, potrebno je ostaviti ime i prezime, i mejl adresu na koju će nakon 24 sata stići odgovor. Za prvih sedam dana lansiranja ove opcije na internetu, zabeleženo je više od sto upita za Savetnika za štednju.

Savetnici za štednju, eksperti po pitanju depozita, pružiće klijentima detaljne informacije kako da upravljanju svojom štednjom, isplatama kamate, vrstama štednih proizvoda kao i o svim drugim nedoumicama koje mogu imati ukoliko se odluče za štednju u banci.

Eurobank EFG je prva banka koja je ponudila svojim klijentima novu uslugu u vidu Savetnika za štednju koji su na raspolaganju u preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, a uloga im je da pronadju najpovoljnije rešenje koje će klijentima omogućiti da njihov novac zaradjuje novac u Banci.

Leave a Reply