Internet · Provajderi

Sportal.hr – novo sportsko središte

Sportal.hr je novi projekat kompanije Večernji list digital kroz koji ova firma želim da postavi nove standarde praćenja sportskih događaja u Hrvatskoj. Na jednom mestu sportski zaljubljenici moći će da pronađu sve važne informacije, kao i najave, osvrte i komentare omiljenih sportskih događaja, ali se takođe mogu i samostalno uključiti komentarišući, raspravljajući i stavljajući vlastite tekstove, fotografije, video snimke.

Poseban deo najvećega sportskog portala u Hrvatskoj ali i regiji biće statistike. Želite da saznati rezultate fudbalskih reprezentacija na svim evropskim prvenstvima? Ne možete da se setite da li je vaš tim osvojio neko prvnstvo? Nema problema! Te informacije, kao i mnoge druge iz sveta sporta, dobićete samo na portalu Sportal.hr.

BUDI PRVI!!! biće slogan kojim će se voditi i Sportal.hr jer će čitatelji najvažnije događaje moći da pratie tiokom atraktivnog prenosa UŽIVO! Interaktivni prenosi uključiće sve postioce da još intenzivnije učestvuju u stvaranju najjačega sportskog portala.

Leave a Reply