Internet

Spotovi Miley Cyrus najgledaniji na internetu!

Miley Cyrus našla se na vrhu VEVO liste najgledanijih videa na internetu, među kojima prednjači spot za pesmu “Wrecking Ball” koji je prvog dana po objavljivanju pregledan 19,3 miliona puta, a do decembra ukupno 371 miliona puta.

U ovoj listi uključeni su pregledi i na partnerskim sajtovima AOL, Yahoo!, YouTube i drugima, a u saopštenju se navodi da je Miley bila ubedljiva pobednica, pošto je spot za pesmu “Wrecking Ball” u najkraćem roku dostigao 100 miliona pregleda – za samo šest dana, i pored toga što je spot izazvao brojne kontroverze s obzirom na to da se Miley u njemu pojavljuje potpuno naga.

miley

Miley je uspela da zauzme i drugo mesto: njen spot za pesmu “We Can’t Stop” zauzeo je drugo mesto i do sada je pregledan više od 310 miliona puta. Na trećem mestu je spot za pesmu “Scream and Shout” Will.i.am-a i Britney Spears, dok su na četvrtom i petom mestu Rihanna i pesma “Diamonds”, odnosno Katy Perry i pesma “Roar”.

Među top 10 našli su se i spotovi za pesme “Just Give Me A Reason” od Pink i Natea Ruessa, “Blurred Lines” od Robina Thicka, “Stay” od Rihanne, “La La La” od Naughty Boy i “Kiss You” od One Directiona.

Leave a Reply