Internet

Srbija učestvuje u globalnom istraživanju o medijima

Burson-Marsteller, vodeća svetska PR mreža čiji je Chapter 4 ekskluzivni predstaavnik na čak 12 evropskih tržišta, svake godine sprovodi veliko istraživanje medija. Cilj je da se što bolje upoznaju potrebe, navike i karakteristike medija širom sveta. Rezultate tih istraživanja posebno vrednuju konsultanti za komunikaciju, ali i sve one kompanije koje drže do dvosmerne, kvalitetne komunikacije sa medijima na svojim tržištima.
Ovogodišnja tema istraživanja jeste upotreba društvenih medija od strane novinara i koji su to alati koji im pomažu u svakodnevnom poslu.
Preko agencije Chapter 4 Srbija, u ovom istraživanju će učestvovati 20 domaćih medija, čime ćemo rezultate učiniti relevantnim i za naše PR stručnjake.
Mediji iz Srbije su preko naše PR agencije učestovavli i u prošlogodišnjem istraživanju čiji su rezultati bili veoma značajni i zapaženi i koje je bilo fokusirano na promene u medijima, izazvane pre svega finansijskom krizom, porastom upotrebe društvenih medija i online medijskih izdanja.
Očekujemo da ovogodišnji rezultati budu podjednako zanimljivi i korisni.

Leave a Reply