Internet

Sto hiljada CV-ja na sajtu MojPosao

Nakon većeg broja poslovnih uspeha u 2008. MojPosao (www.MojPosao.net) je u decembru ove godine oborio još jedan rekord na regionalnom tržištu rada. Na Portal je unesena je stohiljadita biografija (CV), čime je baza biografiju na MojPosao postala najveća baza ovog tipa u regionu.

Jubilarnog korisnika sajt MojPosao je nagradio welness vikendom, a sretni dobitnik nagrade je Željko Špoljar, devetnaestogodišnjak iz Zagreba i konobar po struci. Željko je u potrazi za poslom i cilj mu je sticanje radnog iskustva te napredovanje u struci, a kao svoje prednosti (pored završene stručne škole) navodi komunikativnost, ozbiljnost, prisutna i vrednom radu.

Baza biografija na sajtu MojPosao poslodavcima omogućava jednostavnu i brzu potragu za zaposlenima koji aktivno ili pasivno traže zaposlenje.  Poslodavci biografije mogu videti prema kategorijama ili pomoću detaljne pretraživača, a korišćenjem dodatnih alata mogu kreirati i sopstvenu bazu biografija, te na taj način izdvojiti potencijalne kandidate koji se ističu svojim znanjima ili veštinama.

Sa sto hiljada posetilaca dnevno, preko 1000 otvorenih konkursa za radne pozicije u svakom trenutku, a sada i sa bazom od preko sto hiljada biografija, MojPosao potvrđuje svoj status najefikasnijeg regrutacionog kanala što je vidljivo i iz činjenice da usluge portala koristi preko dvadeset hiljada firmi iz regiona.

Leave a Reply