Internet

“Super žena” – novi web sajt kuće B92

Novi portal kuće B92 pod nazivom Super žena, koji je namenjen pripadnicama lepšeg pola, danas je počeo sa radom.

Bogat sadržaj, koji obuhvata glavne aspekte ženskog života, ima za cilj da olakša ženama svakodnevicu, razonodi ih i edukuje. Super žena se brine o zdravlju, karijeri, porodici i izgledu svojih čitalaca. Od najnovijih trendova, preko lakih recepata, do kreativnih načina da uredite dom, Super žena će podstaći maštu, a ujedno sve i dobro zabaviti.

Prve intervjue za Super ženu dali su Ljubomir Stanišić, koji priča zbog čega je trenutno najtraženiji šef kuhinje u Portugalu, homeopatkinja dr Jasmina Jović, koja objašanjava koje su prednosti lečenja homeopatijom. Arhitekta Biljana Branković će vas posavetovati o tome na šta bi trebalo da obratite pažnju prilkom kupovine novog stana, a prezenterka vremenske prognoze TV B92 Katarina Lazarević pomaže čitateljkama Super žene da savladaju tehniku šminkanja “smokey eyes”…

Na portalu će se naći i edukativni sadržaj, kao što su kalendar godišnjih pregleda, kalkulator idealne telesne težine i ovulacije, a za sve dame koje žele pravilno da se hrane pripremljene su tablice vitamina i piramida zdrave ishrane. Takođe, buduće mame imaće priliku da prate razvoj svoje bebe uz kalendar trudnoće.

Dobra zabava zagarantovana je uz tekstove o astrologiji, ankete, a nismo zaboravili ni na omiljeni ženski sport – šoping, pa će tako sve dame moći da uživaju u online kupovini na posebnoj stranici “Super žena shop”.

Leave a Reply