Internet

Sve na klik – novi portal

Domaći TV program od sada i u inostranstvu na samo klik od vas

Portal Sve na klik, pored brojnih zanimljivih sadržaja, u svojoj ponudi ima Web TV uslugu, a preko njega možete da šaljete i besplatne SMS poruke, putem web SMS usluge. Iskoristite ovu krajnje jednostavnu uslugu i šaljite besplatne SMS poruke sa vašeg računara. Možete poslati do 10 besplatnih SMS poruka dnevno bilo kojem korisniku mt:s mreže gde god da se on nalazi.

Web TV vam omogućava da u zemlji i bilo gde u svetu, 24 sata dnevno, jednostavno i potpuno legalno pratite program uživo sa naših prostora na TV kanalima informativnog, sportskog, zabavnog i muzičkog karaktera. Trenutno je u ponudi 15 domaćih kanala koji čine Osnovni Web TV paket: RTS SAT, Feelmax, TV S, B92 Info, Srbija na dlanu 1, Kanal D, DM SAT, Arenasport, Kopernikus, JEKA, Happy, SOS, Feelmax YU, MTS Classic i Studio B.

Pored već poznatih kanala, uživaćete i u novim kanalima sa raznovrsnim sadržajima, od nastupa najpopularnijih izvođača narodne, etno i izvorne muzike sa ovih prostora na TV Jeka, emisija informativnog, edukativnog i zabavnog karaktera na TV Srbija na dlanu 1, sportskih vesti, prenosa mečeva naše fudbalske lige i regionalnih liga u košarci i rukometu na Arenasport, pa do koncerata naših najpoznatijih pevača rock, pop i soul muzike na kanalu MTS Classic.

Uslugu Web TV možete da koristite sa svakog računara koji ima širokopojasni pristup Internetu i radi u Windows okruženju (XP i noviji). Potrebno je samo da na portalu www.svenaklik.com kreirate svoj nalog – Moj ključ i na taj način se registrujete za kupovinu Web TV paketa. Na istoj adresi možete besplatno da preuzmete Sve na klik player koji je neophodan za praćenje izabranog TV sadržaja.

Prednost Web TV usluge je visok kvalitet slike, tako da možete da povežete vaš računar sa TV-om i da sliku odličnog kvaliteta imate i na vašim TV prijemnicima, a da vam pri tome nije potrebna antena, set top box ili neki drugi uređaj.

Kupovinom Osnovnog Web TV paketa vrši se i aktivacija same Web TV usluge, pri čemu se naplaćuje instalaciona taksa u iznosu od 49,00 USD. Iskoristite promociju koja je u toku – kupite do 29. februara Osnovni paket Web TV usluge i instalaciona taksa koštaće vas samo 1 USD! Pretplata za Osnovni Web TV paket na 30 dana iznosi 9,99 USD, a na 365 dana 99,00 USD.

Plaćanje se vrši preko Interneta, platnim karticama.

Leave a Reply