Internet · Provajderi

Sve o poznatima na pulsonline.rs

Magazin Puls od danas kreće ima i onlajn izdanje, a adresa je pulsonline.rs. Kliknite i saznajte sve najnovije vesti, istine i glasine o poznatima.

Pratite sva dešavanja na Farmi i Surviveru iz minuta u minut. Pročitajte biografije svih učesnika rijaliti programa koji se trenutno emituju. Pogledajte retrospektivu svih epizoda Farme i Survivera. Dođite na čet rijaliti programa. Glasajte za pobednike i gubitnike. Potražite sve informacije o našim i svetskim zvezdama, saznajte gde su i šta rade popularne face. Pronađite svoju zvezdu i pročitajte sve o njoj. Zavirite im u kuću, popijte kafu s njima, pogledajte šta kuvaju. Možete da vidite i video intervjue sa Natašom Bekvalac, Sergejom Trifunovićem, Vukom Kostićem… Zavirite iza scene svih važnijih dešavanja u zemlji i regionu. Pogledajte kakvi su poznati bez šminke. Otkrijte najbolje obučene zvezde u Holivudu i u Srbiji. Uporedite haljine, frizure.

Uključite se u Puls porotu, otkrijte ko vam je najlepši, najdraži, najsmešniji, najzgodniji. Pogledajte fotke poznatih kada su bili mali, i njihove transformacije. Informišite se o Oskaru popularnosti 2011, jer odbrojavanje je već počelo.

Leave a Reply