Internet

Sve više digitalnih izdanja

Mnoge izdavačke kuće u Nemačkoj izlaze sa svojim digitalnim izdanjima novina i časopisa. Tako će ovih dana WAZ pripremiti pet svojih regionalnih novina za čitaoce putem iPada.

Prvih 14 dana od izlaska svake od novina, preuzimanje će biti besplatno, a posle toga će jedan dnevni list u digitalnoj formi za jedan datum koštati 0,79, dok će mesečna pretplata iznositi 14,99 evra. Pretplatnici na štampano izdanje dobiće pravo da ovo digitalno dobiju upola cene. Verzija iPad izdanja je identička štampanoj verziji lista.

Svoju verziju digitalnog izdanja pripremila je i redakcija TV Spielfilma, jednog od najtiražnijih časopisa sa kompletnim televizijskim programom. Posebna pogodnost za čitaoce ovog digitalnog izdanja je što će imati pristup aktuelnim televizijskim programima sa mobilnih telefona.

Uskoro će i popularni PC Magazin, jedan od najtiražnijih kompjuterskih časopisa u Nemačkoj izaći sa svojim digitalnim izdanjem za iPad. Dva specijalizovana magazina ove kuće (za softver i za hardver) će biti dostupna čitaocima u okviru jedne cene.

Leave a Reply