Internet

Svetsko prvenstvo u košarci na www.live-e.tv portalu

Najzanimljiviji video materijali sa 16. svetskog prvenstva u košarci biće dostupni korisnicima Interneta u Srbiji kroz mrežu najpopularnijih Web lokacija. Od subote, 28. avgusta, pa sve do 12. septembra ljubitelji košarke iz Srbije moći će da uživaju u najzanimljivijim i ekskluzivnim video materijalima sa 16. svetskog prvenstva u košarci na portalu www.live-e.tv i na mreži partnerskih Web lokacija.

Zahvaljujući saradnji kompanija Alter Rights&Marketing i IT TV Produkcije, vlasnika Live-eTV portala, gledaoci iz Srbije će u naredne dve nedelje imati prilike da svakodnevno pregledaju najlepše poteze dana, najefektnije detalje odigranih utakmica, preglede dana, kao i kratke video profile svake od 24 reprezentacije koje učestvuju na svetskom prvenstvu, među kojima je i Srbija.

Pored portala www.live-e.tv, ovi materijali će uz mnoštvo dodatnih informacija sa prvenstva u Turskoj biti dostupni i na sledećim popularnim domaćim Web portalima: www.novosti.rswww.b92.net/sportwww.zurnal.rswww.sportal.rs,  www.mondo.rswww.sportskacentrala.com. Posetioci Live-eTV portala će sve priloge iz Turske moći da vide na stranici posvećenoj prvenstvu http://www.live-e.tv/dogadjaji/svetsko-prvenstvo-u-kosarci-2010

Leave a Reply