Internet

Takovo osiguranje dobitnik priznanja za korporativni web sajt

Takovo osiguranje je dobilo priznanje za najbolji sajt osiguravajućeg društva u regionu na međunarodnoj konferenciji IT u osiguranju, koja je održana u junu 2012. u Sarajevu, u organizaciji hrvatskog Svijeta osiguranja i Instituta za osiguranje. Pored Takovo osiguranja, priznanje su dobila još 4 osiguravajuća društva iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Cilj priznanja je da afirmiše osiguravajuća društva koja imaju napredan pristup online poslovanju i prednjače u informisanju potrošača putem sajta.

null

Kriterijumi ocene su bili: dizajn, sadržaj i struktura sajta, interaktivnost, funkcionalnost i inovativnost. Kontinuirano praćenje internet trendova, online komunikacije i tehnologija, inovacije i pojednostavljivanje navigacije radi lakšeg nalaženja informacija tendencije su kojima se Takovo osiguranje vodi u administriranju sajta, a koje su priznanje dobile u ovoj nagradi.

Tokom prethodne i ove godine sprovedeni su koraci na unapređenju sajta www.takovo-osiguranje.rs. U skladu sa trendovima 2011. uvedena je verzija sajta vizuelno prilagođena mobilnim uređajima, kao što su: mobilni telefoni, tableti i notebookovi. Pored postojećih opcija za online prijavu šteta ili prijave za newsletter, od ove godine uvedeni su online operater za trenutno dobijanje informacija kroz chat i internet prodavnica za dostavu polisa na kućnu adresu.

Od kuće ili sa drugog mesta na kome postoji internet moguće je naručiti: putno osiguranje, „pomoć na putu“ i porodično osiguranje domaćinstva. Procedura je jednostavna i kratka. Na sajtu se popuni online formular u kome se ostave neophodni podaci za zaključenje polise i odabere željeni nivo pokrića rizika. U saradnji sa kurirskom službom polisa će najkasnije za 2 dana biti dostavljena na kućnu adresu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave. Online prodavnica dostupna je u svakom momentu. Polise se mogu naručiti radnim danima i vikendom, 24 časa dnevno. Tako se kupovina obavlja bez nepotrebnog stresa i van svakodnevnih obaveza, uz uštedu vremena koje bi bilo potrebno za odlazak u turističku agenciju ili osiguravajuće društvo.

Porodično osiguranje domaćinstva obuhvata osiguranje nastanjene kuće/stana i pomoćnih objekata, stvari u njima i članova domaćinstva od nezgode. Po ceni od 3,78 dinara mesečno objekti se mogu osigurati od osnovnih rizika: požara, groma, eksplozije, oluje, grada, izliva vode iz instalacija, krađe i loma stakla. Članovi domaćinstva mogu se osigurati od smrti usled nezgode ili invaliditeta po ceni od 52,5 dinara mesečno po članu domaćinstva. Na jednostavan način ova polisa može se naručiti na sajtu kompanije od jula 2012. Rok za dostavu na kućnu adresu je 2 dana.

Leave a Reply